Rebozo massage

De massage die gedaan wordt met behulp van meerdere Rebozo doeken/sjaals. De doek wordt om een lichaamsdeel gedrapeerd en op spanning gebracht zodat zij steun geeft als een liefdevolle omhelzing. De afwisseling van kleine en grotere bewegingen zorgen er voor dat je wordt gewiegd en bewogen. Het is een bijzondere beleving die diepe ontspanning brengt en je de verbinding met uw lichaam terug geeft.

Deze bijzondere massage is zowel voor volwassenen als voor kinderen een ervaring om niet snel te vergeten.
Klik hier voor de flyer.
Volwassenen € 80,- (1 uur)
Kind € 40,- (30 min)

Rebozo sluitingsritueel

Dit prachtige, van origine Maxicaanse, ritueel is een cadeau aan jezelf. ‘La Cerrada’, los vertaald, ‘de (af)sluiting’ wordt gedaan na een belangrijke fase/ gebeurtenis in het leven van een vrouw. De bekendste gebeurtenis is na een zwangerschap en geboorte (ook een verlies-geboorte). Maar ook na een bruiloft, scheiding, verhuizing, nieuwe baan, verlies van een baan, ter afsluiting van een periode.

De complete ceremonie bestaat uit een Rebozo massage en aansluitend het ‘sluitingsritueel’.

Bent je een nieuwe mama of al een hele tijd mama? De tijd na de geboorte van je kindje(s) is niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat we deze periodes in ons leven afsluiten, bewust de tijd nemen om terug in connectie komen met ons lichaam en onszelf. Te ontspannen, te zakken en te gronden.

En dat is precies wat deze ervaring je zal brengen.

Rebozo sluitingsritueel: €175,- (+/- 2 uur)